Naš tim

Ljiljana Valčić

Ljiljana Valčić

Ljiljana Valčić školovala se za fizioterapeuta u Berlinu i radila u bolnici Waldkrankenhaus Spandau. Preko dvadeset godina bavi se alternativnim iscjeljivanjem. Posljednjih šest godina živi u Zadru. Ljiljana Valčić je kontakt osoba za sve zainteresirane kandidate iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije koji žele raditi u Njemačkoj, te pruža informacije o aktualnim ponudama poslodavaca i objašnjava proces viznog postupka. Gđa. Valčić također je kontakt osoba za kandidate na sajmovima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Ljiljana Valčić govori njemački, hrvatski i engleski.

Branko Erich Valčić

Branko Erich Valčić

Branko Erich Valčić po zanimanju je pravnik, a 26 godina radio je kao odvjetnik u Berlinu. Od 2016. godine živi u Zadru. Početkom 2017. godine s Ljiljanom Valčić u Zadru je osnovao tvrtku Jobs & Spirit d.o.o.. Gospodin Valčić zadužen je za konceptualni razvoj tvrtke Jobs & Spirit, te je kontakt osoba za poslodavce iz Njemačke. Gospodin Valčić govori njemački, engleski i hrvatski.

Žan Štefković

Žan Štefković

Žan Štefković je diplomirani prevoditelj za jezične kombinacije njemački (C2), hrvatski (C2) i francuski (B2) te govori engleski (C1) i talijanski (A2). Žan je rođen u Zadru/Hrvatska, a odrastao je u Bavarskoj, gdje je završio srednju školu prije nego se 2009. vratio u Zadar. Žan Štefković radi za Jobs & Spirit od svibnja 2019. godine i odgovoran je za dokumentaciju kandidata, kontakt s klijentima, prisutnost tvrtke na društvenim mrežama i internu organizaciju tvrtke.

Cvita Pavlović

Cvita Pavlović

Cvita je povratnica i izvorni je govornik njemačkog jezika odrasla je u Wiesbadenu i Zagrebu, te 2001. seli u Zadar, udata je i majka jednog dječaka. Radno iskustvo je stekla dugogodišnjim iskustvom na vodećim pozicijama u maloprodaji i kao simultana prevoditeljica za njemački jezik. Cvita Pavlović je suradnica u Jobs & Spirit-u koja je zadužena za obradu dokumenata i kontakt s kandidatima. Cvita govori hrvatski, njemački i engleski jezik.

Mirjana Meyer

Mirjana Meyer

Mirjana Meyer je školovani ekonomist s dodatnim školovanjem kao računovođa. Majka je dvije odrasle kćeri i već 15 godina radi s alternativnim metodama liječenja. Rođena je u Njemačkoj, a živjela je u Gornjoj Bavarskoj od 2008. do 2014. godine. Posrednik je od 2016. godine i član tima Jobs and Spirit u Njemačkoj od 2018. godine. Govori engleski i njemački jezik.

Dragica Milošević

Dragica Milošević

Gospođa Dragica Milošević je profesorica njemačkog jezika i rodom je iz Sremske Mitrovice, Srbije. Gospođa Milošević je diplomirani filolog germanistike sa Sveučilišta u Novom Sadu. Gospođa Dragica je stipendist Pedagoškog Fakulteta Ludwigsburg, Njemačka. Radno iskustvo je stekla u radu s djecom i odraslima u osnovnoj i srednoj školi te putem online nastave preko Skype-a. Gospođa Milošević već 4 godine s velikim uspijehom priprema svoje polaznike za certifikat telc B1 i B2. Pridružila se našom timu u 2020. godini i priprema naše polaznike online za B1 i B2 telc. Gospođa Milošević govori tečno srpski, njemački i engleski jezik.

Tarik Idrizović

Tarik Idrizović

“Ja sam Tarik.”

Rekruter

——————————————————————————————————————————————— 

Diler Yildirim

Diler Yildirim

Diler Yildirim rođena je u Makedoniji, tamo je završila školovanje za medicinsku sestru i kao takva radila je u raznim bolnicama u Makedoniji, Njemačkoj i Turskoj. Gospođa Yildirim već godinama živi u Istanbulu u Turskoj. Gospođa Yildirim govori makedonski, hrvatski, srpski, njemački i turski. Zbog svog rada u Njemačkoj, gospođa Yildirim je upoznata sa zahtjevima bolnica prema stranim medicinskim sestrama i tehničarima i upoznata je s procesom priznavanja. Gospođa Yildirim je odgovorna za zapošljavanje medicinskog osoblja iz Turske i radi za Jobs & Spirit od početka 2023.